Taxi Schiphol

Een taxi naar Schiphol of andere luchthavens

Met een taxi naar Schiphol begint u uw reis zonder zorgen. Schakel JAD Taxi Centrale in en u bent verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij brengen u weg en halen u, indien gewenst, ook weer op. Hierbij maken we gebruik van meeting points zodat u uw chauffeur niet mis kunt lopen.

Grote groepen of individueel vervoer

Of u nu op vakantie gaat of een zakelijke reis in het vooruitzicht heeft, wij bieden een passende oplossing. Zo beschikken wij over taxibusjes voor grotere groepen, maar kunt u ook luxueus reizen met ons zakelijk vervoer. Zo kunt u gedurende de taxi naar Schiphol rustig werken. De tijd die u vroeger achter het stuur doorbracht, kunt u nu besteden aan belangrijkere zaken.

Werkgebieden

U kunt een taxi naar Schiphol reserveren wanneer u in of rondom één van de volgende plaatsen woont:
  • Dordrecht
  • Drechtsteden
  • ‘s-Gravendeel
  • Mookhoek
  • Strijn
  • Maasdam

Rechtstreeks naar uw vertrekhal

Al onze taxiritten zijn op basis van individueel vervoer. Dit betekent dat u thuis wordt opgehaald en rechtstreeks naar de juiste luchthaven wordt gebracht. Op deze manier optimaliseren wij de reistijd en hoeft u uw taxi niet met andere gezelschappen te delen. De ophaaltijd bepaalt u zelf, maar omdat wij dagelijks luchthavenvervoer verzorgen, kunnen wij u hierbij wel adviseren. Ons taxibedrijf uit Dordrecht biedt een dag- en nachtservice, dus wij kunnen u op ieder gewenst tijdstip ophalen. Neem gerust telefonisch contact op voor vragen of advies: 078 – 631 0000. Uiteraard kunnen wij u ook afzetten op andere luchthavens, bijvoorbeeld op Eindhoven Airport of Rotterdam Airport.