Groepsvervoer

Veilig en comfortabel groepsvervoer

Gaat u binnenkort met een grotere groep op vakantie of bijvoorbeeld een dagje uit? Dan is het inschakelen van een taxibedrijf zeker een aanrader. Met het groepsvervoer van JAD Taxi Centrale reist u op comfortabele wijze naar uw eindbestemming en hoeft niemand zelf te rijden. Wel zo prettig, vooral wanneer iedereen graag alcohol wil drinken. Wij zullen u op een vooraf afgesproken datum en tijdstip weer komen ophalen en u veilig thuisbrengen.

Ontdek onze voordelige tarieven

JAD Taxi Centrale biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van groepsvervoer. Zo is er altijd een passende oplossing en kunnen wij iedere groep mensen op efficiënte en veilige manier naar de eindbestemming brengen. Zo kunnen wij onze moderne 8-persoons taxibussen inzetten voor middelgrote groepen (5 tot 8 personen). Onze chauffeurs dragen er de grootste zorg voor dat zij op het afgesproken tijdstip op u staan te wachten en zullen u altijd vriendelijk te woord staan. Uiteraard zijn al onze voertuigen veilig, goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Een groot pluspunt is daarnaast dat groepsvervoer voordeliger is dan regulier taxivervoer. Indien u regelmatig gebruik maakt van onze diensten, bijvoorbeeld op vaste dagen en tijdstippen, kunnen wij u extra scherpe tarieven aanbieden.

Online een taxi reserveren

Naast groepsvervoer kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor andere vervoersdiensten. Denk bijvoorbeeld aan zakelijk vervoer, VIP vervoer of een taxi naar de luchthaven. Voor al onze taxidiensten kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. U ontvangt al snel een aanbod waarbij u direct kunt zien dat wij altijd scherpe tarieven hanteren. Wij houden dan ook altijd rekening met piek- en daluren. Wenst u eerst meer informatie? Geen enkel probleem, bel ons dan even op 078 – 631 0000. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen om u te woord te staan.