Taxi Sliedrecht

Taxi regio Sliedrecht nodig? JAD Taxi Centrale!

Wilt u een taxi reserveren in Sliedrecht of omstreken? Dan bent u bij JAD Taxi Centrale aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe prijzen en houden hierbij rekening met piekuren en daluren, maar ook met het soort vervoer dat u kiest. Zo kunt u kiezen voor standaard particulier vervoer, maar ook voor groepsvervoer of VIP vervoer.

Altijd een passende taxi

Voor ieder soort vervoer hebben wij een passend vervoermiddel in ons wagenpark. Zo hebben wij moderne taxibusjes voor groepen van maximaal 8 personen maar kunt u ook op comfortabele wijze naar de luchthaven worden gebracht. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van contractvervoer. Dit zijn ritten die met regelmaat voorkomen, bijvoorbeeld maandelijks of één keer per week. Dit kan bijvoorbeeld gaan om gym- of zwemvervoer van scholen.

Al onze voertuigen hebben één ding gemeen: ze zijn schoon, goed onderhouden en bovenal veilig. Daarnaast wordt u altijd rondgereden door een ervaren chauffeur die in het bezit is van de vereiste documenten. U kunt rekenen op een vlotte, klantvriendelijke service waarbij uw wensen centraal staan. Al met al zorgen wij er graag voor dat u uw bestemming op een comfortabele, veilige manier bereikt.

Direct uw taxi reserveren

Het is natuurlijk fijn als u verzekerd bent van een taxi in Sliedrecht op het door u gewenste tijdstip. Daarom kunt u telefonisch, per e-mail of via onze website een reservering plaatsen. U ontvangt dan altijd van ons een bevestiging van uw taxirit. Wilt u naar een andere plaats worden gebracht? Ons werkgebied is erg ruim, dus dit is geen enkel probleem. Wij verzorgen namelijk niet alleen taxiritten in Sliedrecht, maar ook in Dordrecht, ‘s-Gravendeel en de Drechtsteden.